Welkom bij Bed & Breakfast Catherine Hoeve

Beste gasten!

Met gemengde gevoelens kondigen we de sluiting aan van onze bed & breakfast, na vele mooie jaren. We willen onze dankbaarheid uitspreken naar onze gasten van de afgelopen jaren, die deze reis bijzonder hebben gemaakt.

Onze beslissing om te sluiten komt met pijn in ons hart, maar het is tijd voor nieuwe avonturen.

Ook al sluiten onze deuren, de warmte en gastvrijheid zullen blijven.

Guus en Cea

Onze Bed & Breakfast

Curiositeiten Bed & Breakfast “Catherina Hoeve” in Burgerbrug is in juli 2010 door ons volledig gerenoveerd. De B&B heeft een prachtige cottage-tuin, met twee terrassen (waarvan één overdekt) tot uw beschikking; Bij mooi weer serveren wij u hier graag een heerlijk ontbijt.
Verder zijn er op de eerste verdieping: 2x tweepersoonskamers, elke kamer heeft een douche en wastafel. Er is een toilet in de hal naast de deur. Op de begane grond is een lounge voor u, waar u een spelletje kunt spelen en kunt genieten van een kopje koffie of thee. WLAN is gratis beschikbaar.
De hele B&B heeft een sfeervolle curiosa inrichting.

Curiosa B&B

Door de inrichting van de woonkamer, speciaal voor onze gasten, zult u zich bij ons snel op uw gemak voelen! In de tuin bevindt zich een veranda waar we, als het weer het toelaat, u graag het ontbijt serveren. De cottage-tuin met twee terrassen (waarvan één overdekt) staat tot uw beschikking.