Welkom bij Bed & Breakfast Catherine Hoeve

Beste gasten!

Wij, Guus van der Krogt en Cea Hopman, heten u van harte welkom in onze curiositeiten bed en breakfast in Burgerbrug. U vindt onze B&B op steenworp afstand van de Noord-Hollandse kust en dichtbij grotere plaatsen als Schagen en Alkmaar, fietspaden, mooie kanovaarroutes en musea. Een ideale omgeving voor actieve ontspanningsliefhebbers!
Wij wensen u een heerlijk verblijf bij ons in Noord-Holland

Onze Bed & Breakfast

Curiositeiten Bed & Breakfast “Catherina Hoeve” in Burgerbrug is in juli 2010 door ons volledig gerenoveerd. De B&B heeft een prachtige cottage-tuin, met twee terrassen (waarvan één overdekt) tot uw beschikking; Bij mooi weer serveren wij u hier graag een heerlijk ontbijt.
Verder zijn er op de eerste verdieping: 2x tweepersoonskamers, elke kamer heeft een douche en wastafel. Er is een toilet in de hal naast de deur. Op de begane grond is een lounge voor u, waar u een spelletje kunt spelen en kunt genieten van een kopje koffie of thee. WLAN is gratis beschikbaar.
De hele B&B heeft een sfeervolle curiosa inrichting.

Curiosa B&B

Door de inrichting van de woonkamer, speciaal voor onze gasten, zult u zich bij ons snel op uw gemak voelen! In de tuin bevindt zich een veranda waar we, als het weer het toelaat, u graag het ontbijt serveren. De cottage-tuin met twee terrassen (waarvan één overdekt) staat tot uw beschikking.