Geniet van de brocante B&B - Catherina Hoeve

feature one

Welkom bij B&B Catherina Hoeve

Wij zijn Guus van der Krogt en Cea Hopman en heten u van harte welkom op onze brocante Bed & Breakfast in Burgerbrug. Onze B&B is op steenworp afstand van de Noord-Nederlandse kust en in de nabijheid van grotere plaatsen, zoals Alkmaar en Schagen, fietsroutes, mooie kanoroutes en musea. Een ideale bestemming voor ondernemende rustzoekers! Onze B&B ligt aan viswater. Wij wensen u een fijn verblijf in onze B&B!

feature two

De Bed & Breakfast

Brocante Bed & Breakfast Catherina Hoeve in Burgerbrug hebben wij in de tweede helft van 2010 volledig gerenoveerd. De B&B grenst aan onze prachtige cottage tuin met twee terrassen, waarvan een overdekt, die u vrij kunt gebruiken. En waar ’s ochtends, als het weer het toelaat, het ontbijt wordt geserveerd. Verder zijn er drie 2-persoonskamers die ieder zijn voorzien van een eigen douche en wastafel. Op de overloop, direct naast de kamers, is een toilet. U kunt vrij gebruik maken van een aparte woonkamer, daar kunt u lekker zitten en naar behoefte iets gebruiken. Draadloos internet (WiFi) is aanwezig door de gehele B&B. De Catherina Hoeve is een rook- en huisdiervrije B&B. Onze B&B is niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar.

feature three

Brocante B&B

We hebben een sfeervolle brocante inrichting in onze B&B. Door de inrichting van een aparte woonkamer, speciaal voor onze gasten, en het credo 'doe alsof u thuis bent', zult u zich snel op uw gemak voelen. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van onze complete buitenkeuken.

Onze kamers

special one
special two
special three
special four